субота, 2 травня 2020 р.

Хто створив covid-19, хто це фінансував і кому все це потрібно. Слухайте до кінця!




Послухайте до кінця ґрунтовне дослідження Андрєя Іларіонова, звідки ж все-таки взялася ця зараза, яка привела до неймовірної істерії весь світ. І яка, можливо, ще поставить на коліна економіки багатьох країн, коли не весь світ.

Я давно переконався, що найбільші світові покидьки це не Чикатило, Онопрієнко і їм подібні.

Навіть не Гітлер-Сталін-Мао чи там жахливий Пол Пот.

Найбілші покидьки і злодії - це мало кому відомі сірі мишки "учониє", котрі задовольняючи свою сатанинську сверблячку відкриття, створюють у своїх пробірках, на кульманах і в лабораторіях як маленьких монстриків, так і страхітливих монстрів - починаючи від осушення земель, повороту рік і створення штучних боліт замість рік - аж до приручення "мирного" атому, втручання в геном людини і створення подібних синтетичних бацил.

Я згоден, що жахливість цього "ковіду" в сотню разів перебільшена світовою істерією, котра дуже потрібна як баригам медико-фармацевтичної мафії так і іншим вигодонабувачам, зокрема, урядам держав, які завдяки цій вакханалії відпрацьовують технології всеохопного контролю за людиною. Все так. Однак ви гадаєте, що "учониє" не здатні нині створити щось на кшталт "іспанки"?

Дехто каже, що "учониє" не винні, що важливо, в чиїх руках наука, чия влада над ними. Звісно, важливо. Але світ зараз надто глобальний, і наука світова теж глобальна. Та й в часи холодної війни, як не втаємничуй, а наукові досягнення вперто розповзалися і просочувалися навіть через "залізну завісу". 

Цей же Уханьський інститут вірусології китайський, будували його французи, фінансують і вибивають кошти на дослідження американці, австралійці, європейці... Та й "учониє" із-за "порєбріка" - з Новосибірська - ніби до того причетні, принаймні, за свідченнями фахівців, співпрацюють з Уханьським інститутом. Ши Чжень Лі друкує наукові статті разом з усими світовими мікробіологами! А покриває все це і поширює брехню про "природнє" походження вірусу і ВООЗ, і Біл Ґейтс, і всі інші...

Скажіть, в чиїх воно руках? Хто нині наукою керує?

Щоправда, тепер китайці інститут засекретять, оскільки підпорядкували оборонці, однак це хіба зможе затримати витікання технологій на рік-другий. Зрештою вірусологів подібного рівня по світу багато і завтра може виникнути новий інститут десь в Центрально-Африканській республіці...

Який тут висновок? Справа в тому, що сучасна людина відкинула Бога, і вирішила, що вона тепер сама божок. Вона вже нині молиться "учоним" - жерцям цієї безбожної релігії на ім'я "Наука". Бо до недавнього часу цих "учоних" стримували релігії і священики, яким їхній Бог велів тримати їх міцно у вуздечці. Нині ж "Бог помер", отже "гуляй, душе!", тепер все можна! Тепер панує атеїзм, нігілізм, у крайньому разі агностицизм!

Скоро всі побачимо до чого вся ця вакханалія науки приведе...

1 коментар: