середа, 13 травня 2020 р.

Жінка на кораблі?




Щойно «Фемо-радіо» (відоме як УР-1) влаштувало однобоке публічне шельмування журналістів, котрі дозволили собі надати слово й альтернативним думкам щодо відомого самогубства одного з зимувальників на антарктичній станції «Академік Вернадський».

Як відомо, 8 травня там із-за зради його колишньої коханої-крутихвостки наклав на себе руки кухар Василь Омелянович. Цікаво, що туди вперше після 20 років, піддавшись тиску гендер-лобі, було взято двох жінок. І ось колеги загиблого на деяких телеканалах дозволили собі не схвалити подібні гендер-експерименти, що й розворушило кубло фемок на УР-1 та на «Громадському». 

Століттями, коли не тисячоліттями, було напрацьовано, що жінка на кораблі – чекай біди. Бо статевий інстинкт, принаймні в чоловіка – дуже сильна річ (і він буде доти, доки «учоні» не виведуть якусь породу статево нейтральних кіборгів), але гендерині-фемки або цього не здатні зрозуміти, або їм їхні ґрантодавці не радять цього розуміти, бо це, мовляв, «середньовіччя», а зараз дуже «прогресивне» ХХІ століття. Від цього і стаються подібні трагедії. 

Але, схоже, подібні експерименти у нас будуть продовжуватися й нарощуватися (і у війську теж – що є окремою темою!), а на самогубців уваги можна й не звертати. Так, витратний матеріял…

Дивіться сюжет «5 каналу», бо канал «Україна» з переляку перед церберами-гендеринями свій сюжет знищив.

Немає коментарів:

Дописати коментар