пʼятниця, 27 травня 2016 р.

Наші в'язні в Московії - заручники, а сама вона - терористична держава!



Зараз народ шаленіє від операції обміну, яку ніби блискуче провели Порошенко, Путін і Медведчук. Треба сказати, що пропагандистська  машина тут спрацювала відмінно.

Але народ із-за простоти душевної не може зрозуміти елементарного - Надія Савченко НЕВИННА, вона жодним чином не провинилася перед Московською державою, а була у Пуйла ЗАРУЧНИЦЕЮ! Тоді, логічно, Московія - держава-терорист, яка захоплює, тримає і вимагає потім викуп за захоплених заручників. І таких заручників у неї набралося вже не один десяток. Викупом за Надію і були тих два гереушника, провину яких було повністю доведено!

Але у світі існує практика: не йти на поступки терористам і не платити їм викуп! Ця практика виробилася у ході не одної сотні захоплених заручників і сплачених за них викупів. Бо справа в тому, що сплачені викупи СТИМУЛЮЮТЬ тероризм. Викупи сприяють захопленням, оскільки розігрівають у терористів апетит!

Так, зовсім нещодавно стояла проблема сомалійських піратів. Їм справно платили викуп і піратство там процвітало. Але зараз вставили піратам пальці в двері, почали знищувати їхні гнізда, бази, і про тамтешніх піратів ми вже не чуємо!

Спитаєте, а що робити, як було визволяти Надію? Звичайно, провести силову операцію зі знищення баз Пуйла ми не в змозі, а Захід наразі не хоче. Тому можна було діяти, як і діяли: роздмухувати іще більший ажіотаж в світі, показуючи справжню суть Московії, блокувати її економічно, відрізаючи від Європи, спонукти світ накладати на Кремль санкції, нарешті припинити дипломатичні стосунки з державою-терористом! Та і ще багато чого. Запевняю, що це все дієво, а коли Пуйло і робить вигляд, що йому "по цимбалах", насправді це не так - це тисне і на економіку і на психіку.

Коли ж і це не подіє ні на кого, то потрібно робити симетричний крок відчаю - самим захоплювати громадян Московії і шити їм справи. Це на крайній випадок. Визволяти громадян України потрібно і це цілком можливо, але ж не за всяку ціну!

А так Пуйло зрозумів, що для нас наші громадяни дуже цінні і за них ми можемо віддавати багато чого, навіть двох цілком винних "речдоків" Московської агресії. Він далі буде за кожного невинного заручника трьох, п'ятьох, десятьох злодіїв, а коли вони закінчаться, то, можливо, і політичних поступок, і територіальних, а може і грошових викупів (бо хіба ми знаємо, про що перемовляються Порошенко-Путін-Ложкін-Медведчук?!).

Тому коли спаде весь цей ажіотаж від "перемоги" Порошенка, сядьмо і задумаймося, а чи не затероризує нас потім Пуйло до краю після таких ось "перемог"?

Немає коментарів:

Дописати коментар