середа, 30 вересня 2020 р.

Що є демократія і вибори...

 


"Українці самі винні в тому, що так живуть".

Згоден. А далі цікавіше.

"Винні через те, що погано голосують на виборах".

Супер. А що більше за все вплинуло на їх вибір?

1. Відсутність мізків.
2. Телевізор.
3. Пофігізм.

Ви думаєте, що це сильно відрізняється від пересічних в США чи Франції ? Ні вони так само голосують. Може там телевізор трохи інший :) ? Все набагато простіше - там є еліта, яка керує вибором пересічних (через телевізор також). І ця еліта достатньо розумна та розвинута, щоб розуміти суть так званих "демократичних виборів". А суть дуже проста - при системі 1 людина = 1 голос, людина нерозумна = людині розумній, але перших в 10 раз більше ! А ще нерозумними маніпулювати дуже просто. Достатньо їх налякати чи наобіцяти... А далі ця еліта нікого і ніколи не підпустить до засобів маніпуляцій, крім себе.

А хто в Україні замість еліти ? Там хоч один українець є?

Таким чином, засоби маніпуляцій в Україні знаходяться в руках не українців ! Тому говорити, що пересічні у нас голосують якось не так, як хотілося би розумним, це неправильно. Бо вони голосують саме так, як і в інших країнах. Просто засоби маніпуляцій знаходяться в руках не українців !

Мене будуть питати, як вийти з цього глухого кута?

Є різні варіанти :

1. Введення тимчасової національної диктатури та відновлення права власності українського народу на свою країну.
2. Відокремлення демоса від охлоса та передача керування країною першому. Таким чином буде встановлена справжня Демократія.
3. Введення коефіцієнтів під час голосування. Таким чином голос розумного, патріотичного, активного, буде важити в рази більше, ніж глупого, ватного та пасивного. Це може частково нейтралізувати маніпуляції.

Робимо висновки :

1. Демократія, без наявності сталої національної еліти, не працює.
2. Так звані сучасні "демократичні вибори" є ні що інше, як система маніпуляцій охлосом.
3. В розвинутих західних країнах присутня закамуфльована диктатура національних еліт, які для створення ілюзії демократії розділені на кілька партій.
4. Засоби маніпуляцій охлосом завжди сконцентровані в руках місцевих еліт і до них нікого іншого не підпускають.

Олексій ПАВЛЮК

Немає коментарів:

Дописати коментар