пʼятниця, 13 березня 2020 р.

Звідки аутизм?




Дозволю собі висловитися про збільшення кількости аутистів.

Насправді це така толерантна назву. У моєму дитинстві їх називали дебілами і засилали в окремі школи. Зараз в рамках політкоректности намагаються їх всюди інтегрувати і в окремі школи вони вже не ходять.

Тут головні причини - алкоголізм, екологія, пізні терміни народження дітей.

Останню причину я бачу більш реальною. Насправді організм жінки заточений під народження з 15 років. І в ранніх вікових категорій виходять найздоровіші діти. Психічна прошивка чоловіків підштовхує їх вибирати найбільш молодих особин для спарювання не просто так. Тут задіяні дуже давні еволюційні процеси.

Жінка після 30 стрімко втрачає свою сексуальну привабливість - теж не просто так. Природа вважає - що не треба більше їй. До того ж клімакс існує тільки у жінок. Чоловічого клімаксу немає взагалі. У чоловіків тільки перманентне зниження дітородних функцій. А так він може запліднити самку навіть в 60.

Так ось - чим у старшому віці жінка вирішує заводити дитину, тим більша ймовірність розвитку у неї різних патологій. Народження дитини після 30 - це така російська рулетка з імовірністю 25% народиться аутист або хворий хронік. Але народжувати зараз після 30 - це мода і мало не правило.

Чим більше країн буде завойовувати це правило - тим більше аутистів та інвалідів суспільство матиме.

Янус Скабічевський

Немає коментарів:

Дописати коментар