субота, 5 грудня 2015 р.

Тітушки як інструмент режиму - це назавжди?



3 грудня було брутально знесено серед білого дня базарчик на перетині просп. Маяковського і вул. Цвітаєвої (масив Вигурівщина-Троєщина в Києві). Зробили це "зелені чоловічки" в балаклавах із санкції нібито "нової" влади.

Перед тим кошмарили підприємців якимись попередженнями невідомо від кого з обіцянками знасти все вночі бульдозером.

Цей базарчик почав працювати лише влітку, все тут було чисто і культурно і він абсолютно нікому не заважав, на відміну від переповнених торгашами підземних переходів, по яких пройти неможливо, і підступів до станцій метрополітену.

А генделик-наливайка, до речі, який розміщений усього в 50 метрах, зариганий і засцятий, працює вже котрий рік і досі не має проблем.

І кіоски від "Рошену" ніхто не зносить - вони навпаки, як кролі розмножуються...

Схоже на те, що власники цього базару просто не занесли потрібну суму високопоставленим державним рекетирам. На відміну від власників генделика, які вчасно і куди треба заносять.
А можливо це планова політика режиму на знищення малого підприємництва і концентрації всього і вся в Україні в руках олігархів?

Десятки родин залишені без засобів існування, бо хто ж там про них подумав...

Новообраний міський голова з Порошенкового блоку, який перед виборами так старався, що аж під дощем асфальт клав, тепер показав своє справжнє обличчя. З "новою" владою від Кличка вас, кияни!

Періодично виникали сутички з підриємцями, але з цими "йовбаками" хіба є шанс у боротьбі?

Міліція злякано тиснулася одне до одного, щоб її ніхто не чіпав...

Цей пузатий керував тітушнею 

А ця мамзель ходила і всим говорила "скорєє, скорєє"...


Немає коментарів:

Дописати коментар