вівторок, 29 грудня 2015 р.

"ПорошенкоНашеВсьо" чи "ТретійМайдан"


Зараз українці розділилися.

Одні розказують, що "Порошенка я не люблю, але кращого не буває", що він "легітимно обраний", вишукують щось позитивне серед нашої державної вигрібної ями і виставляють його, зображуючи якусь "перемогу". Кричать "НеПпіддаватисяНаПровокації", а всі, хто критикує цей режим, той "агент Кремля" і "працює на ФСБ", свідомо розколюючи Україну. Мовляв, сидіть тихо, не висовуйтеся, бо "Путіннападе"...

Інші при першій нагоді верещать "Третій майдан!!!", при тому роз'яснюючи, що той "третіймайдан" буде неодмінно коротким і кривавим. Найголосніше кричать саме ті, хто не лише не має зброї і не вміє стріляти, а й навіть нізащо не вийдуть на протест, відірвавши своє сідало від канапи.

Але ці останні, загалом правильно розуміючи, що ця Порошенкова держава вже вперлася в глухий кут, однак своїми войовничими, апокаліптичними закликами до смерти лякають тих перших, і ті ще більше будуть триматися за недолугого, навіть відверто ворожого Україні нашого горе-президента. Мовляв, хай лихо, аби тихо...

Цю владу треба міняти і чимскоріше. Бо чим далі, тим більше вони нищать Україну і вбивають будь-яку надію. Але. В обставинах, що склалися, це потрібно робити, максимально уникаючи катаклізмів. Бо коли почнеться стрілянина, то вона жодним чином не буде короткою, а переросте в повноцінну громадянську війну всих проти всих і невідомо чим закінчиться.

Тому тут найкраще, коли радники підкажуть Порошенку піти самому (повторити подвиг Кравчука). Така ймовірність є, але, враховуючи апетити наших верховних кліщів, вона, нажаль, надто мізерна.

Тому залишається робити на Порошенка шалений тиск ЗНИЗУ, аби змусити його відмовитися від крісла. Робити пікети, демонстрації, страйки, майдани, поїздки до маєтку, висміювання, нарешті, обкидання яйцями і обпльовування. Тобто не даючи йому правити і навіть жити. Але ні в якому разі не застосовуючи зброю і навіть не лякаючи цією зброєю і так переляканих посполитих.

Я бачу такий вихід з глухого кута, а ви?

Немає коментарів:

Дописати коментар