четвер, 26 лютого 2015 р.

Цікаві факти про кремлівську еліту і "Гейропу"

Канал «ICTV» на тлі безконечних російських «мілітарі-серіалів» показав і щось варте уваги в програмі «Цивільна оборона». Йшлося про нинішній етап протистояння Кремля Заходу. У цьому дійсно є щось парадоксальне. На тлі шаленої антизахідної риторики керівний прошарок Росії вже давно емігрував на захід своїм потомством  (а отже й грошима). Обидві дочки Путіна живуть у Європі, востаннє їх бачили в Нідерландах. Там же діти Сєчина, три дочки віце-спікера Держдуми Железняка давно покинули Росію й живуть у Швейцарії й Англії  (що не заважає Железняку регулярно бризкати слиною на «клятий Захід»). Син уповноваженого з прав дитини РФ Астахова — на Заході. Син прем’єра Д.Медведєва збирається вчитися в Масачусетському університеті (США). Син полум’яної депутатки Держдуми Мізуліної, яка не втомлюється боротися проти «розтлінної Гейропи», працює в Бельгії, в самому серці цього «содому». Діти колишнього міністра освіти РФ Фурсенка живуть у США. Дочка міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова народилася в США (коли тато працював у представництві Росії), там вчилася й там залишилася. Дівчина ледве говорить російською (за непотрібністю, мабуть, з батьком спілкується англійською).

Якщо Захід такий поганий, то чому вони всі туди емігрують своїми сім’ями? Зате дітям простих росіян відкрита дорога зі зброєю до України, звідки вони повертаються в трунах, якщо взагалі хтось поклопочеться про їхні останки.

Така подвійна гра відбувається не вперше в російській історії. Досі переконані сталіністи дуже бентежаться, коли їх запитують, чому дочка Сталіна Світлана Аллілуєва втекла з країни робітників і селян. Микита Хрущов обіцяв американцям «закопати США» в змаганні соціально-економічних систем, а нині його син — громадянин США. На Заході живуть і внуки Юрія Андропова.

Ігор Лосєв, "День"

Немає коментарів:

Дописати коментар