вівторок, 17 січня 2012 р.

Чому знищують “Патріот України”?


Якось за бурхливими подіями, пов’язаними з арештом і судом над Юлією Тимошенко, та справою над тризубівцями, які відпиляли голову “вождю всєх народов”, якось зовсім непримітними залишилися зовсім невмотивовані репресії влади проти хлопців з “Патріоту України”, при тому одночасно в Харкові і на Київщині, причому сюди задіяна вся державна машина, включно з МВС і СБУ.

“Патріот України” ніби не проводив якихось відвертих антидержавних акцій і не боровся з режимом Януковича “в лоб”. Це зовсім незрозуміло було ще й тому, що хлопці у Василькові мали навіть під час виборів співпрацю з владою (Партією регіонів) в особі кандидата на посаду міського голови, котрий, зрештою, і переміг.

І ось раптом таке... Не доводиться думати, що це “художества” місцевих силовиків, що комусь десь дорогу перейшли, оскільки всі відомості вказують на те, що замовлення “мочити” йде із самого центру.

Познайомившись із рядом матеріалів щодо цих справ (наприклад, цей фільм: http://www.youtube.com/watch?v=oWSn2gZ9Vw0&feature=related), можна зрозуміти, що причиною таких репресій були саме особливості діяльности “Патріоту України”. Вони не рвалися на вибори, а робили реальні справи, допомагали реальним людям, які цього потребували, і карали тих злочинців, яких влада і міліція ну ніяк “не могла” покарати. І таким чином тихою сапою здобували собі авторитет серед народу. Вони ніби робили одну й ту ж роботу, що і влада, тобто допомагали владі і, логічно, притомна влада мала би це вітати. Але... не наша влада.

Прості громадяни, очевидно, починали задумуватися, а навіщо ж тоді нам такий розгалуджений і роздутий апарат влади, коли ту ж саму роботу без хабарів, тяганини і “футболу” (і при тому не годуючись з бюджету!) робить кілька десятків хлопців? І наскільки тупа у нас нинішня влада, але й вона зметикувала, що така діяльність “Патріоту України” і є НАЙБІЛЬШОЮ ДЛЯ НИХ ЗАГРОЗОЮ. І тільки цим можна пояснити широкомасштабні репресії проти цих хлопців.

Немає коментарів:

Дописати коментар