вівторок, 17 вересня 2019 р.

Два дуже полярних висновки після інтерв'ю Іларіонова

Згоден про "діянння" Пороха і щодо мінських договорняків 100% підтримую. Дуже корисні також відомості про, плани, методи і "розводки" Путіна. За це дякую. Це варто почути всим, у т.ч. і нашим новим владоможцям. І прислухатися.

Але далі... 

Про яку таку "пєрємогу" Зєлєнского він говорить 7 вересня? Про те, що за 10-х наших ні в чому невинних довелося віддати 35 головорізів? Про те, що Цемаха віддали, який мав свідчити на суді проти Пуйла? Про 24 моряків, яких Пуйло мав віддати за вироком трибуналу і Зєлєнскій це все поламав?! Оце і є результати його перемовин тет-а-тет?! 

Дійсно, якби був Кравчук чи хоча б Кучма, то може й краще тет-а-тет, без цих европейських хрунів, які готові віддати Пуйлу Україну цілком - аби лише тихо було. Але ж цю недолугу зелень пузату Путіну розвести - як два пальці на вітер викинути! Тому хай говорить краще з Меркель-Макроном, а краще й з Трампом - може менше України здасть... 

І зовсім вже на голову не лізуть ці всі рускомірскіє мудрування про мову. Це такий вишуканий тєнь-на-плєтєнь від Іларіонова? Він що, не знає, що періодично ковбасить і Канаду, й Бельгію - саме за МОВНИМ принципом? Він не бачить тих закономірностей, що Путін прийшов не на Чернигівщину і не на Сумщину навіть, а на ВСУЦІЛЬ ЗМОСКОВЩЕНІ Крим і Донбас?! Він що, не бачить, що англомовні США і Великобританія з Канадою ЗАВЖДИ Є СОЮЗНИКАМИ? 

І ця розлога локшина про лікаря і хворого. Так коли треба лікувати рідну людину, то не дивляться не лише на мову і конфесійну приналежність - не дивляться і на політичні погляди, національність і на громадянство! Везуть за тридев'ять земель аби вилікувати! Ну навіщо цю рускомірщину нам втюхувати так недолуго?.. 

Двомовна держава дійсно може існувати деякий час, але це апріорі СЛАБКА держава, вона буде постійно тріщати. А особливо коли однією з тих мов є мова ворожої держави.

Чомусь не думаю, що Іларіонов справді цього не знає. Тому й виникають сумніви, чи він справді на нашому боці...

 

Немає коментарів:

Дописати коментар