вівторок, 18 квітня 2017 р.

Коли суспільство винародовлюється, воно й паскудиться



Раніше діти трималися за батьків як годувальників і у всьому їм догоджали. Бо дітей було багато, народонаселення росло і діти боролися за ресурси. І діти виростали міцними й конкурентноздатними.

Зараз навпаки, ресурсів багато, бо дітей мало, бо йде винародовлення... Відповідно, тепер батьки мають завойовувати прихильність дітей і таким чином все більше й більше останніх розбещувати.

Я, знаючи все це паскудство, хотів випасти з часу і мати багато дітей. Багато не вийшло, але троє таки народилося. Ну, думаю, тапер буде конкуренція за батьків. 

Але дзуськи! Все рівно дітей в середньому в суспільстві мало і тому моїх починають розбещувати "маміньки", дідусі-бабусі... Але й це ще не все! Знаходиться ще й кобель, котрий також починає паскудити твоїх дітей!
І головне, що всі навкруги в один голос твердять, що це нормально, що в усих таке було, мовляв, змирись і не приймай близько до серця, головне здоров'я тощо.

О, Боже, куди котиться наше суспільство?!

Навіщо одружуватися, народжувати дітей, виховувати їх, коли їх відберуть у тебе і все рівно розпаскудять? 

Навіщо пробувати змінити це суспільство, врешті, воювати за нього, коли воно гниє зсередини і вважає, що це паскудство є нормою?!

Коли жінки найперше не про дітей думають, а про форму своєї дупи і щоб їм кобелі вслід дивилися...

Сумно, курва...

Немає коментарів:

Дописати коментар