вівторок, 28 лютого 2017 р.

Про причини суспільно-політичної кризи та прогнози подальшого розвитку подій



Про причини нинішньої кризи


1. Головною причиною кризи є не московська агресія, є не внутрішні різноманітні вороги, не світове масонство тощо. Головні причини всередині нас.

2. Найпершою причиною кризи є незрілість Української нації, невміння знайти спільну мову, навіть невміння елементарно вислухати думку опонента. Тупа українська твердолобість, дешева пихатість і небажання йти на поступки заради великої спільної мети. Це стосується також середовища рунвістів.

3. Критично низький рівень читання книг. І, відповідно, невігластво українців. Тому затхлість думок і небажання сприймати свіжі ідеї, особливо коли вони йдуть від українців. Рунвісти в цьому плані теж не особливо вирізняються.

4. Критичним є також низький рівень патріотизму, або й відвертий космополітизм українців. Наплювацьке ставлення до своєї мови, не кажучи вже про віру.

5. Відвертий матеріялізм, індивідуалізм і клептократія українців. Звідси продажність і готовність будь-що віддати заради матеріяльного збагачення. Неготовність вищих верств пожертвувати особистим заради громадського і національного.

6. Також важливе значення, принаймні в площині депопуляції, мають неправильні сімейні стосунки. На традиційний наш задавнений матріархат накладається зараз західний фемінізм. Ця гримуча суміш убиває не лише українську сім’ю, а й Українську націю. Тому на порядку денному має стати відновлення патріархату.

Про прогнози. Є кілька варіянтів розвитку подій в Україні


1. Захоплення влади здоровими силами (силовий варіянт чи демократичний) і встановлення на деякий невеликий час жорсткої диктатури. Далі змінюється конституція, ліквідовується загальне виборче право, таємні вибори тощо і встановлюється демократія у первісному значенні цього слова.

2. Україна продовжує існувати ще деякий час в такому підвішеному стані, обрізаною територіально і з уповільненою війною, нереформована і страшно корумпована. США її підпирають деякою мірою і стримують апетити Московії.

3. Відбувається громадянська війна всих протии всих. «Третя руїна». «Ліванізація» без відкритої зовнішньої агресії, але при допомозі людьми, зброєю і грошима від третіх сторін.

4. Розділення України між Московією, Польщею, Румунією і Угорщиною.

Дуже хотілось би 1-й варіянт, однак, нажаль, більш імовірний 3-й. Та й 2-й з 4-м мають право на життя...

Немає коментарів:

Дописати коментар