четвер, 24 вересня 2015 р.

Ще раз щодо наших верховних слимаків...


Кажуть, Захід нам "стратегічний партнер". Добре. Наведу цитату про стосунки між стратегічними партнерами, при тому дуже давніми:

"Зрозуміло, що Захід, бажаючи нічим не ризикувати, більше викручуватиме руки Україні, ніж Росії. Але українська влада повинна вміти тримати удар. Буде Україна непоступливою й на неї менше тиснутимуть. Є цікавий прецедент періоду шестиденної арабо-ізраїльської війни 1967 р. Тоді ізраїльська армія стрімким ударом захопила Синайській півостровів. США спробували зупинити свого стратегічного союзника. Біля узбережжя Синаю курсувало розвідувальне судно ЦРУ «Ліберті». Воно було в зоні конфлікту без відома Ізраїлю. Судно було атаковане бойовими літаками ізраїльських ВПС. Понад 100 американських військовослужбовців було вбито і поранено. Ізраїль як повноцінна суверенна держава продемонстрував, що не дозволить маніпулювати собою не лише ворогам, а й друзям.

З другого боку, американський єврей Джонатан Поллард, будучи співробітником військово-морської розвідки США, передавав Ізраїлю секретну інформацію. Його викрили, заарештували й посадили до в’язниці, в якій він відсидів 30 (!) років. І лише зараз адміністрація Обами передала Полларда Ізраїлю. Дружба дружбою — а національні інтереси для кожної зі сторін понад усе. Це на замітку нинішнім керівникам України".

Ігор ЛОСЄВ, http://www.day.kiev.ua/uk/article/media/televiziyni-vorozhinnya

Немає коментарів:

Дописати коментар